Simbol Int Bonanova

Notícies

23 de gener de 2018 - Informació general

Participem en la Jornada Multidisciplinària. Experiències professionals, organitzada conjuntament pel Cercle de Salut i la Societat Catalana de gestió sanitària.

Divendres 19 de gener el grup de treball "Aprenem junts per treballar junts" format per docents del grau de medicina UAB-UP, grau d'infermeria de l'ESIM i cures auxiliars d'infermeria de l'Institut Bonanova van participar en la Jornada Multidisciplinària. Experiències professionals, organitzada conjuntament pel Cercle de Salut i la Societat Catalana de gestió sanitària.

El grup de treball va presentar una comunicació de l'experiència en simulació multidisciplinar, que des de l'any 2014 es duu a terme entre les institucions esmentades, que treballen unides amb voluntat de millorar, transformar i innovar en metodologies facilitadores de l'aprenentatge entre estudiants de les tres disciplines. Mònica Negredo, docent de l'Institut Bonanova, com a portaveu del grup d'aquesta jornada ha transmès amb rigor i entusiasme que és possible aprendre junts per treballar junts.

Aquesta jornada ha estat una oportunitat per fer intercanvi d'experiències professionals de diferents disciplines, especialitats o àmbits assistencials que treballen en equip per donar una atenció centrada en les persones. Totes les comunicacions presentades han estat un exemple d'innovació i d'èxit sorgit de la realitat dels professionals i de les organitzacions on treballen. 

   

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001