Simbol Int Bonanova

Notícies

19 de març de 2017 - Informació general

Taula rodona: Atenció, informació i orientació centrada en les persones

Dimarts 13 de març de 2018, professionals de l'Hospital Plató han col·laborat en la taula rodona sobre l'atenció centrada en el pacient que s'ha desenvolupat dins del marc del Mòdul de Projecte ABP per a l'alumnat de primer del CFGS de Documentació i administració sanitària.

La sessió formativa s'ha iniciat amb la presentació del centre, la visió i valors que fonamenten l'atenció en els seus serveis, els circuits específics per a processos i tractaments que requereixen una cura especial, la importància del rol del personal administratiu en aquests punts, i el valor i mesura de l'opinió del pacient.

En la segona part, una pacient experta que també treballa a l'àrea administrativa de l'hospital, ha compartit l'experiència viscuda en primera persona per a tractament d'un procés oncològic, en un d'aquests circuits especials.

El nostre reconeixement a la valuosa col·laboració de l'Hospital Plató i, especialment, a Tania Miquel, Carmen Jiménez i Carolina Ramírez, que han compartit els seus coneixements, expertesa i vivències personals amb l'alumnat de 1r de Documentació, oferint una excel·lent oportunitat d'aprenentatge. 

  

Premi a la innovació

Erasmus

Facebook

Twitter

flickr

instgram

You Tube

Antics alumnes

Recomana'ns

ISO 9001